Rozkoszuj się filiżanką herbaty lub ulubionej kawy, przytul się do rodziny i zaspokój swój apetyt na słodycze. Ten przepis na sorbet bananowo-czekoladowy to właśnie bilet. Smaczny przysmak, do którego będziesz potrzebować tylko kilku składników.
Źródło.
Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.Sorbet bananowo-czekoladowy
[co_we_will_use]
- 3 filiżanki mrożonych bananów
- 6 sztuk kakao
- 1/4 szklanki słodzonego mleka skondensowanego
[jak_will_we_proceed]
1) Zamrożone banany i przesiane kakao umieścić w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksować z cukrem przez około 4 minuty.
2) Umieścić masę w szczelnym pojemniku i umieścić w zamrażarce na co najmniej 2 godziny.
Přejeme dobrou chuť!Jeśli zainteresował Cię ten przepis, podziel się nim ze znajomymi! Polecamy również.