Strona główna PRZEPISY Sorbet bananowo-czekoladowy – niekonwencjonalny, ale tym bardziej kremowy

Sorbet bananowo-czekoladowy – niekonwencjonalny, ale tym bardziej kremowy

Rozkoszuj się filiżanką herbaty lub ulubionej kawy, przytul się do rodziny i zaspokój swój apetyt na słodycze. Ten przepis na sorbet bananowo-czekoladowy to właśnie bilet. Smaczny przysmak, do którego będziesz potrzebować tylko kilku składników.

Banánovo-čokoládový sorbet! Malí i velcí si ho zamilují Źródło.

Pokud i vy máte svůj oblíbený recept, rozhodně nám o něm napište do naší facebookové skupiny Prima kuchařka.

Sorbet bananowo-czekoladowy

[co_we_will_use]

  • 3 filiżanki mrożonych bananów
  • 6 sztuk kakao
  • 1/4 szklanki słodzonego mleka skondensowanego

[jak_will_we_proceed]

1) Zamrożone banany i przesiane kakao umieścić w robocie kuchennym lub blenderze i zmiksować z cukrem przez około 4 minuty.

2) Umieścić masę w szczelnym pojemniku i umieścić w zamrażarce na co najmniej 2 godziny.

Přejeme dobrou chuť!

Jeśli zainteresował Cię ten przepis, podziel się nim ze znajomymi! Polecamy również.