Goście stoją przed drzwiami, a Ty nie masz nic na stole? Trafiłeś we właściwe miejsce! Ponieważ dziś przygotujemy szybkie ciasteczka bez pieczenia, które uwielbiam. Łącząc budyń waniliowy i zwykłe herbatniki BeBe, uzyskujemy naprawdę wspaniały i niezapomniany smak.
Czy dotarliśmy do Ciebie z tym przysmakiem? Załóż więc czapkę kucharską, weź kuchenkę i razem przygotujmy bułeczkę BeBe!

Doskonały przepis na bułeczkę BeBe:
Czego nam potrzeba:
- 2 torebki budyniu waniliowego
- 1 mleko
- odrobina cukru do smaku budyniu
- 100 g masła
- 3 paczki herbatników
Jak postępować:
1) Zacznij od przygotowania klasycznego budyniu, jaki znamy. Gdy budyń nieco ostygnie, wmieszaj do niego masło.
2) Przygotować blachę do pieczenia. Na dnie ułożyć pierwszą warstwę herbatników. Na herbatnikach rozsmarować połowę kremu. Równomiernie wygładzić. Następnie ułożyć kolejną warstwę herbatników i ponownie posmarować herbatniki kremem. Potem znów gładkie. Na koniec ułożyć ostatnią warstwę herbatników.
3) Na koniec wstawić do lodówki na kilka godzin, aby zastygła.