Szukasz inspiracji na coś smacznego i słodkiego do popołudniowej kawy? W takim razie trafiłeś we właściwe miejsce! Dziś przygotujemy fantastyczną roladę biszkoptową z puszystym kremem. Przygotowanie jest bardzo proste!
Przygotujmy razem ten fantastyczny biszkopt z puszystym kremem!

Doskonały przepis na roladę biszkoptową:
Co będzie nam potrzebne:
- 600 g długich herbatników
- 200 ml kawy
Na krem:
- 4 żółtka
- 120 g cukru pudru
- 400 g mascarpone
- 400 g bitej śmietany
Na górze:
- 100 g Nutelli
- 100 g migdałów
Jak postępować:
1) Herbatniki namoczyć w kawie i ułożyć w 3 rzędach na folii.

2) Mascarpone, żółtka i cukier puder ubić razem.

3) Dodać bitą śmietanę i dokładnie wymieszać.

4) Krem równomiernie rozprowadzić na babeczkach.

5) Zwinąć w kłębek i umieścić w folii spożywczej w lodówce na 3 godziny.

6) Po wyjęciu posmarować resztką kremu. Udekorować Nutellą i posypać migdałami.

